Compania noastră oferă o gama completă de servicii pentru alimentare şi regenerarea cartușelor inkjet și laserjet. Alimentăm cartușe de marca Xerox, Brother, HP, Canon, Lexmark, Samsung etc. Dacă v-aţi hotărât să reîncărcaţi cartuşul şi aveţi careva întrebări, nu ezitaţi să ne contactaţi. Managerii noştri oricând sunt disponibili pentru a vă informa referitor la serviciile prestate de compania INTERLOC. Toate serviciile pot fi plătite atât în numărar cât și prin transfer. Toate comenzile şi cererile pentru alimentarea cartușelor și repararea imprimantelor, deasemenea toate întrebările privind serviciul de livrare le puteţi solicita/adresa la nr.: 54-22-93, 24-53-23. Avem întotdeauna un sistem flexibil de reduceri pentru Dumneavoastră. După prima alimentare veţi obţine un tichet pentru realimentarea gratuită şi o cartelă de discount pentru toate reîncărcările şi cumpărăturile ulterioare.

 

Alimentarea cartușelor inkjet

 

Alimentarea cartuşelor inkjet nu durează mult timp, de obicei, 10-30 de minute. Alimentăm cartușe pentru imprimante HP, Canon, Epson, Lexmark, etc. Reîncărcarea cartuşelor de tip ink (cu cerneală) poate fi efectuată şi în condiţii de casă, în cazul în care dispuneţi de cerneala necesară pentru modelul Dvs. Imprimantele inkjet reprezintă o soluţie optimă pentru tipărirea fotografiilor, în special modelele cu 4, sau mai multe cartușe. Apelând la serviciul nostru, Dvs. beneficiaţi de o alimentare la cel mai înalt nivel, în cel mai scurt timp.

 

Alimentarea cartușelor laserjet

 

Alimentarea cartușelor laserjet presupune mai multe momente, care trebuie luate în consideraţie. Deseori împreună cu alimentarea este necesar de a face resetarea sau chiar înlocuirea chip-ului. Alimentarea cartușelor laserjet durează în medie 1 ora. Acest serviciu presupune existenţa unui atelier special amenajat, astfel nu este recomandată efectuarea acestei proceduri la domiciliu. Puteţi lua cunoştinţă cu preţurile noastre pentru alimentarea și repararea cartușelor în secțiunea “Servicii”, sau descărca price-list-ul. Cartuşele laser sunt ideale pentru imprimarea documentelor monocrom. Acest tip de cartuşe permite tipărirea unui volum mai mare de foi – în medie, 1500 de pagini, dar poate ajunge pana la 50.000 de exemplare per cartuş. Practic, suntem dotaţi cu tot echipamentul necesar prestării unui serviciu de înaltă calitate pentru majoritatea modelelor. Alimentăm cartușe – HP, Canon, Samsung, Panasonic precum şi cartuşe de la alţi producători.